Çernopol Engelliler Derneği Başkanı Salimov Şahnazar trafik kazası geçirdi - ŞOK DETAYLAR

Çernopol Engelliler Derneği Başkanı Salimov Şahnazar trafik kazası geçirdi - ŞOK DETAYLAR


Çernopol Engelliler Derneği Başkanı Salimov Şahnazar 2 Mart 2021- tarihde trafik kazası geçirdi. Trafik kazası sonucu Göçay Merkez Hastanesi'nde yatah hastası oldu. Şahnazar muallim sağ bacağında üç yerde, sol bacağında ise iki yerde kırık var. Sol bacağı Gibbsdedi. 



Aldığımız bilgilere göre, bu trafik kazası bir sürücü tarafından yasanın ihlali nedeniyle oldu. O adam kimdi? Sorusunu Şahnazer Salimov böyle cavablandırdı.
- O adam, Ulvi Hasratov'un Geychay bölge veteriner Müdürlüğü şefi. Sabah erken saatlerde, kişisel meselelerle elakadar, oğlum ve ben Bakü'ye gittik. İşimizi bitirdik ve geri döndük. Larkbulag köyünde kekirli - Algovud yoluna döndükten sonra kaza meydana geldi. Köyün yolunda çok fazla dönüş olduğu ve köy sakinlerinin yolda, sokakta olduğu için, bu yolda hiçbir yerde ötme emeliyatının imkansız olduğunu not edeceğim. Oğlum sürüci gibi, Arabanı nereye götürürsek, arkadaki arabanın bizi sıkdığını hissettim. açık arazide Ulvi Hasratov'un niva-Chevralit markasını avtomobili ile evinden Mortu köyüne gitdiyini gördüm. Ulvi Hasratov zor bir yolda, keçme operasyonunun imkansız olduğu yerde, keçme operasyonu yaparken, önüne bir araba çıktı ve bizi yolun sağ tarafına sıktı. Arabamız asfalttan çıktığı anda kontrolünü kaybetti. Sonuç olarak, önce gaz borusu ve daha sonra elektrik direği ile çarpıştı. Bir noktada oğlumla birlikte kendimizi kaybettik. Bir an, bizi arabadan çıkarmaya çalışan kendlileri gördüm.



Köylüler bizi arabadan çıkardı, arabalara koyub Göçay Merkez Hastanesi'ne götürdüler. Kazadan sonra Ülvi Hasratov'u görmedim. Oğlum tesadüfle Ülvi Hasratov'un oğlu 3 saat sonra hastaneye geldiğini ölümün olup olmadığı hakkında bilgi almak istediğini gördü.
Salim Şahnazer sosyal güvenlik Bakanlığı'ndan 2 inek aldı. Her üç ayda bir, her altı ayda bir veteriner,  hastalıklarından  aşı  uygulayor. Ulvi Hasratov'un oğlu, deneyimsiz olarak, Selim Şahnazar'ın ineğine bir aşı yaptı. İnek  öldü. Salimov Şahnazer bu konuya defalarca itiraz ettiyse, bu konuya bakan olmadı.

Salimov Şahnazar bu sözleri söyledi. - Ülvi Hasratovun fikriile, oğlumun deneyimsiz bir sürücü olduğunu kanıtlamak için, devlet aracı ile, acil bir durum yarattığını ve kenara çekilib resmi yetkilerini kullandı.
Ulvi Hasratov henüz buraya gelmedi. O henüz bir pişmanlık ifade etmedi.
Ulva Hasratov bu kazadan kaçınmak istedi. Kazaya neden olan Ulvi Hasanov olduğunu kanıtladık. Daha sonra böyle bir hata yaptığını itiraf etti. Gerçek şu ki, bu kişi bu tür olaylara yol açan resmi yetkilerini kullanır. Herkese yukarıdan bakıyor. Benim yerimem imkansızdı. Ulvi Hasratov, dürüst vicdanlı bir insan olasa, kendi hatasıyla kaza geçiren bir kişinin yapabileceği desteği göstermelidir. Sağlığıma ne zaman ulaşacağımı hayla bilmiyorum.

  • Нравится
  • 0
  • Ghcosi
  • 29-11-2022, 09:32
  • : 09:32
buy levofloxacin 250mg generic levofloxacin 250mg over the counter
действия
Şou Biznes